A hobbit – képregény Chuck Dixon

ISBN:

Published:

Hardcover

139 pages


Description

A hobbit – képregény  by  Chuck Dixon

A hobbit – képregény by Chuck Dixon
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 139 pages | ISBN: | 3.73 Mb

Mióta több mint 50 évvel ezelőtt J. R. R. Tolkien könyve, A hobbit először megjelent, a világ egyik legnépszerűbb olvasmányává vált. Tolkien klasszikus meséjét most gyönyörű, színes képregény formában veheti a kezébe az olvasó. A hobbit Zsákos BilbóMoreMióta több mint 50 évvel ezelőtt J. R. R. Tolkien könyve, A hobbit először megjelent, a világ egyik legnépszerűbb olvasmányává vált. Tolkien klasszikus meséjét most gyönyörű, színes képregény formában veheti a kezébe az olvasó. A hobbit Zsákos Bilbó történetét meséli el nekünk … Egy aprócska teremtményét, aki csendesen és elégedetten éldegél odújában, mígnem egy napon békés élete fenekestül felfordul.

Csatlakozik Gandalfhoz és tizenhárom törpéhez, hogy kalandjaik során visszaszerezzék a törpék elrabolt kicseit. Sok veszéllyel teli útjuk után végül Bilbónak egyedül kell szembeszállnia a kincs őrzőjével, a messzi földön félelmetes hírű sárkánnyal, Szmóggal. Az eredeti regényből gondosan átvett szöveget elejétől végéig színes képek kísérik, így ez a nagyszerű kötet újabb rajongókat szerezhet Tolkien varázslatos mesterművének s a hobbitrajongóknak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, igazi kincset jelent.

A gyönyörű könyvet David Wenzel illusztrálta, képregénynek átdolgozta Charles Dixon és Sean Deming. A könyvben helyet kapott a Vadvidék részletes térképe és Thror térképe is.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A hobbit – képregény":


lifeandtimesofchantel.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us